Bel 0592 351535

voor een afspraak of storing of plan hier zelf uw afspraak in

Onderhoudsabonnement voor uw CV ketel

Voor uw CV ketel kunnen wij het twee jaarlijkse onderhoud verzorgen.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV ketel grondig nagekeken, schoongemaakt en goed afgesteld. Water wordt bijgevuld en eventuele defecte onderdelen worden vervangen. Regelmatig onderhoud zorgt voor een efficiënte werking van uw apparaat en voorkomt storingen, waardoor uw ketel ook veel langer mee gaat. Onderhoud verhoogt ook de brandveiligheid van de installatie. Daarnaast verhoogt het optimaal afstellen van uw CV ketel ook het rendement van de ketel.

Prijzen
Een onderhoudsabonnement betekent dat u wordt opgenomen in ons klantenbestand. U wordt dan tweejaarlijks gebeld om een afspraak te maken voor het onderhoud aan uw CV ketel. Ook kunt u met een abonnement gebruik maken van onze 24 uurs storingsdienst. Een abonnement is voor onbepaalde tijd en kan op elk moment opgezegd worden. U ontvangt een factuur per onderhoudsbeurt, dus één keer per twee jaar.

Onderhoudsbeurt CV-ketel rond Assen: € 84,10 incl. 21% btw.

Storing verhelpen: € 78,65 incl. 21% btw.

Onderhoud Ventilatiebox: (p/box) € 27,23 incl. 21% btw.

Onderhoud WTW-unit: € 37,51 incl. 21% btw.

Kanalen reinigen: € 206,61 incl. 21% btw.

Nieuwe klanten:
Neem contact met ons op, of klik op de onderstaande button voor het onderhoudsabonnement (PDF). Deze kunt u printen, invullen en retour sturen, we bellen u dan voor een afspraak of u maakt zelf een afspraak in onze online agenda (zie onderaan deze pagina).

Afspraak maken?
Via onderstaande agenda kunt een afspraak inplannen, kies uw gewenste tijdstip, vul het formulier in en klik als laatste stap op: ‘Afspraak bevestigen’. Wij zullen rond uw gewenste tijdstip bij u aanbellen voor het onderhoud. Let op: de online-agenda is alleen voor een onderhoudsafspraak voor de CV-ketel en (eventueel) ventilatiebox! Voor andere werkzaamheden kunt u ons altijd bellen: 0592 35 15 35.

jongsma

Vervangen van CV ketel

jongsma

Vervangen van CV ketel