Bel 0592 351535

voor een afspraak of storing of plan hier zelf uw afspraak in

Duurzame warmte Assen

Om uw warmtewensen zo duurzaam mogelijk te vervullen hebben wij twee degelijke technieken in huis gehaald, te weten warmtepompen en zonneboilers.

- Klik hier voor meer informatie over warmtepompen
- Klik hier voor meer informatie over zonneboilers

Elektra Assen

Voor woningen en bedrijven kunnen we alle elektrotechnische werkzaamheden verrichten.

Een nieuwe meterkast of een groep erbij, complete renovatie of een nieuwe dimmer, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd bellen of mailen, u vindt onze gegevens op onze contactpagina.

Dakwerk Assen

Installatieburo Jongsma verzorgt ook uw dakwerk, zinken dakgoten, bitumen dakbedekking, EPDM dakbedekking (rubber) en dakisolatie.

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd bellen of mailen, u vindt onze gegevens op onze contactpagina.

Kachels en haarden

“Stoken met charme, daar zijn wij enthousiast over”

Wij verkopen en installeren kachels van bijna alle topmerken. Inbouwhaarden en kachels op hout, gas of elektrisch. Compleet met schouw of zonder. Een kachel die warmte geeft of puur voor de sfeer, de keuze is aan u. We hebben goede contacten met een timmer- en stukadoorsbedrijf, zodat we u al het werk uit handen kunnen nemen. Eén adres voor al uw wensen op het gebied van warmte.

Bent u handig of vindt u het gewoon leuk om uw kachel  zelf te plaatsen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. De kachel en het benodigd installatiemateriaal wordt gratis thuisbezorgd. U krijgt advies en ondersteuning, en mocht het niet lukken dan springen we graag bij.

Tussen 8.30 en 14.00 uur is er altijd iemand van ons aanwezig. Loop gerust eens binnen. Maar natuurlijk kunt u ook een (advies)afspraak maken voor een bezoek aan de toonzaal op werkdagen tussen 10.00 uur en 21.00 uur, of op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Wilt u de toonzaal gewoon even bezoeken en onze kachels bekijken? Het WoonAssenaal is op werkdagen geopend van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op deze tijden kunt u via wooninrichting Vivante de toonzaal bezoeken. Op de tafel in de toonzaal liggen formulieren voor u klaar, bij interesse kunt u deze invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

jongsma

Vervangen van CV ketel

jongsma

Plaatsen van zonnepanelen