Bel 0592 351535

voor een afspraak of storing of plan hier zelf uw afspraak in

Kachels en haarden

“Stoken met charme, daar zijn wij enthousiast over”

Wij verkopen en installeren kachels van bijna alle topmerken. Inbouwhaarden en kachels op hout, gas of elektrisch. Compleet met schouw of zonder. Een kachel die warmte geeft of puur voor de sfeer, de keuze is aan u. We hebben goede contacten met een timmer- en stukadoorsbedrijf, zodat we u al het werk uit handen kunnen nemen. Eén adres voor al uw wensen op het gebied van warmte.

Bent u handig of vindt u het gewoon leuk om uw kachel  zelf te plaatsen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. De kachel en het benodigd installatiemateriaal wordt gratis thuisbezorgd. U krijgt advies en ondersteuning, en mocht het niet lukken dan springen we graag bij.

Tussen 8.30 en 14.00 uur is er altijd iemand van ons aanwezig. Loop gerust eens binnen. Maar natuurlijk kunt u ook een (advies)afspraak maken voor een bezoek aan de toonzaal op werkdagen tussen 10.00 uur en 21.00 uur, of op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Wilt u de toonzaal gewoon even bezoeken en onze kachels bekijken? Het WoonAssenaal is op werkdagen geopend van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op deze tijden kunt u via wooninrichting Vivante de toonzaal bezoeken. Op de tafel in de toonzaal liggen formulieren voor u klaar, bij interesse kunt u deze invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

jongsma

Sfeervolle haarden

jongsma

Haarden en kachels