Bel 0592 351535

voor een afspraak of storing of plan hier zelf uw afspraak in

Totaalinstallateur Installatieburo Jongsma Assen

In 1991 werd Installatieburo Jongsma Assen opgericht door Jan Jongsma.

Als werk- en opslagplaats gold toen een schuur aan de Molenstraat in het centrum van Assen. Deze locatie werd snel te klein, wat ons naar de Hoofdvaartsweg bracht. Ook dit jasje werd te klein wat ons er toe bracht een stuk grond aan de Balkengracht te kopen. Intussen is in 2013 ook de zoon van Jan bij de zaak gekomen, zijn naam is Robert Jongsma.

We zijn begonnen als allround installatiebedrijf. Voor Centrale Verwarming, vloerverwarming, zinkwerk, sanitair en gas- en waterleidingen kunt u bij ons terecht. Maar met de opening van de nieuwe zaak aan de Balkengracht in Assen hebben we er een aantal activiteiten bij. Vanuit de sfeervolle toonzaal verkopen we houtkachels, gaskachels en elektrische kachels. Ook is deze ruimte aan de Balkengracht geschikt gemaakt om de duurzame technieken warmtepomp en zonneboiler te demonstreren.

Sinds we ook kachels verkopen, kunt u bij ons terecht met al uw wensen op het gebied van warmte in uw woning. Functionele vloerverwarming of een gezellig vuurtje, wij kunnen het realiseren. Door onze samenwerking met timmer- en stukadoorsbedrijven kunt u een compleet project aan ons overlaten.

Wij zijn lid van Uneto VNI.

jongsma

Plaatsen designradiator

jongsma

Plaatsen van zonnepanelen