Bel 0592 351535

voor een afspraak of storing

Onderhoudsabonnement voor uw CV ketel

Voor uw CV ketel kunnen wij het twee jaarlijkse onderhoud verzorgen.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV ketel grondig nagekeken, schoongemaakt en goed afgesteld. Water wordt bijgevuld en eventuele defecte onderdelen worden vervangen. Regelmatig onderhoud zorgt voor een efficiënte werking van uw apparaat en voorkomt storingen, waardoor uw ketel ook veel langer mee gaat. Onderhoud verhoogt ook de brandveiligheid van de installatie. Daarnaast verhoogt het optimaal afstellen van uw CV ketel ook het rendement van de ketel.

Prijzen

Een onderhoudsabonnement betekent dat u wordt opgenomen in ons klantenbestand. U wordt dan tweejaarlijks gebeld om een afspraak te maken voor het onderhoud aan uw CV ketel. Ook kunt u met een abonnement gebruik maken van onze 24 uurs storingsdienst. Een abonnement is voor onbepaalde tijd en kan op elk moment opgezegd worden.

U ontvangt een factuur per onderhoudsbeurt, dus één keer per twee jaar.

Prijzen

Onderhoudsbeurt exclusief vervangingsonderdelen:

Onderhoudsbeurt CV-ketel omgeving Assen: € 65,00 exclusief 21% BTW (= € 78,65 inclusief BTW)Storing verhelpen: € 57,00 exclusief BTW ( = € 68,97 inclusief BTW)

Het schoonmaken van een ventilatiesysteem: € 17,50 (= € 21,18 inclusief BTW) per boxEen zonneboiler is puur een controle, bij het bijvullen er van: € 25,00 (= € 30,25 inclusief BTW)

Neem contact met ons op voor een prijs op maat, of klik hier voor ons onderhoudsabonnement (PDF). Deze kunt u printen, invullen en retour sturen, we bellen u dan voor een afspraak.

jongsma

CV Ketel onderhoud